HISTORIE
1980 -
2015 -
2015 -
OM OS
I 1980 åbnede Shawarma Grill-house den
første libanesiske restaurant på Strøget i
København. Det var den første Shawarma
restaurant, ikke kun i Danmark, men i hele
Skandinavien. Det resulterede i en helt ny
revolutionerende form for mad, der var sund
og tilberedt af de bedste kvalitetsråvarer,
lige fra den hjemmelavede marinade til
kødet, samt den meget omtalte chilisauce,
også hjemmelavet, baseret på vores egne
hemmelige opskrifter.
LIDT MERE
Hurtigt fik medierne nys om det nyskabende
og populære Shawarma Grill-House, som
brødrene Mounzer havde åbnet og de blev
flere gange opfordret til at fortælle i
medierne om den libanesiske madkultur,
som var kommet til Danmark. Journalister
har i gennem årene skrevet artikler, først
om den sensationelle åbning med den nye
og spændende mad, senere om hvordan
danskerne elsker og har taget de libanesiske
retter til sig, som deres egen. Ved alle
lejligheder er vi blevet rost for vores høje
niveau, både på smag, kvalitet og
restaurantens faciliteter. Efter 39 år er vi
stadig en af de mest populære restauranter
i Danmark. Vores faste kunder, der er
kommet igennem alle årene, vidner herom.
De besøger os trofast for den velsmagende
mad, fantastiske service og ikke mindst
de hyggelige faciliteter.
Vi har det dygtigste personale
Der er styr på alt, vi venter på dit besøg.
[...]
Jeg skær shawrama´en med kærlighed.
[...]
Vi er parate til at betjene dig.
[...]
Vi står sammen, derfor er vi meget mere stærke!.
[...]